bg | ro | en |

Център за професионално обучение към Палатата назад

Курс по румънски за средно напреднали в Русе

24.01.2020

Обучението е подходящо за хора, които някога са учили езика, разбират какво им говорят, но се притесняват да общуват. В него  ще бъде наблегнато на бизнес комуникацията, ще има повече упражнения и ситуации, в които хората попадат, когато общуват с бизнес партньори – клиенти, доставчици и др. Курсът е подходящ както за хора, които имат базови теоретични познания, така и за такива, които са усвоявали езика „в ход“ – без специална подготовка. Можете да проверите знанията си преди началото на обучението, за да прецените дали това е подходящото за вас ниво. Занятията ще се провеждат след работно време с възможност за скайп/уебинар връзка. В часовете са заложени практически занимания и общуване с носители на езика.

Лектор: Ани Вълчева

Симултанен преводач с повече от 10 години стаж, преподавател с иновативен подход и автор на програми за обучение по чужд език. Курсът по румънски език на Центъра за професионално обучение на Българо-румънска търговско-промишлена палата е специално разработен с нейна помощ, на база на опита ѝ в обучението на възрастни.

 

Какво ще можете в края на курса?

  • Да разбирате фрази и най-често срещаните думи, които се отнасят до области от най-близко лично значение (семейство, пазаруване, работа), кратки съобщения и изказвания;
  • Да четете кратки текстове, да намирате конкретна информация в материал на всекидневна тема;
  • Да общувате при рутинни задачи, които изискват директна обмяна на информация на популярни теми и дейности – размяна на кратки реплики при социални контакти, за да поддържате разговора;
  • Да пишете кратки бележки или съобщения.


Цена за участие в курса: 350 лв. с ДДС

Фирмите, членуващи в Българо-румънска палата ползват 10% отстъпка от цената при записване на свои служители.

 

Регистрирайте се тук!

 

При нужда от повече информация или групови регистрации се свържете с нас на тел.: +359 82 507 606 и e-mail: info@brcci.eu.


Още по темата