bg | ro | en |

Събития назад

Подготвяме курс по румънски език в София

31.10.2019

Българо-румънска търговско-промишлена планира провеждане на обучителни курсове по бизнес румънски език за начинаещи и напреднали в град София.

Екип от Центъра за професионално обучение към Палатата, съвместно с квалифициран преподавател, носител на езика, разработи интерактивен бизнес-ориентиран курс, който ще помогне на служители на фирми от различни йерархични нива да намалят езиковата бариера и имат по-успешни и резултатни отношения с румънски контрагенти. Той е подходящ и за хора, които искат да се запознаят с румънския език и да общуват на базово ниво с румъноговорящи.

Обучението е ориентирано към практиката, като съотношението между теорията и упражненията е 30 към 70%. Участниците ще развиват комуникационните си умения на румънски език, като влизат в различни роли в ежедневни ситуации – запознаване, общуване по телефона, пазаруване, обслужване в банката и т.н.

Планираме курсът да стартира в началото на 2020 и очакваме обратна връзка за интереса към подобна услуга. Ако искате да се включите, или познавате някой, който би проявил интерес - свържете се с нас на ел. поща info@brcci.eu.

Курсовете в Русе се радват на много сериозен интерес. Две групи посещават занятията в офиса на Палатата, а в средата на ноември започва обучение и в една от най-големите фирми в града.

 


Още по темата