bg | ro | en |

Събития назад

Румъния е домакин на Climate Change Summit 2023

11.10.2023

На 19 и 20 октомври румънската столица Букурещ ще бъде домакин на международния форум Climate Shange Summit 2023, посветен на въпросите по изменението на климата.

Българо-румънска търговско-промишлена палата отново е сред официалните партньори.

Climate Change Summit е най-голямото събитие в Централна и Източна Европа с фокус върху решенията за климатичните промени и бъдещето на планетата. Второто издание на форума ще се проведе в Националната опера на Букурещ и ще събере на едно място предприемачи, публични организации, лидери, иноватори и граждански активисти.

Над 50 национални и международни експерти в сферата на енергетиката, селското стопанство, устойчиви градове и общности, биоразнообразие и устойчиви финанси  ще обсъдят политиките в областта на климата, за да предложат възможни решения за по-устойчиво бъдеще.

Събитието се организира от Social Innovation Solutions и румънската банка BRD Societe Generale, с подкрепата на Auchan като стратегически партньор и Mastercard – партньор по въпросите на климата.

Запазете датите 19 и 20 ноември и се присъединете в двата дни на дискусии и събития за по-зелено бъдеще на планетата!

Желаещите фирми за участие в Climate Change Summit 2024 следва да се регистрират на следния линк: https://climatechange-summit.org/apply-now/


Още по темата