bg  |  en  |  ro  | 

Нашите събития назад

ИНФО СРЕЩА „ПРОДАВАЙ ОНЛАЙН С ВИВРЕ“

03.07.2019

Искате ли да продавате Вашите продукти през разработен онлайн канал в 9 държави от Централна и Източна Европа?
Българо-румънска търговско-промишлена палата и нашата фирма-член VIVRE DECO SA имат удоволствието да Ви поканят на:

ИНФО СРЕЩА
„ПРОДАВАЙ ОНЛАЙН С ВИВРЕ“
VIVRE е онлайн магазин за мебели, декорации и аксесори за дома, който продава успешно в Румъния, Гърция, Унгария, Полша, Хърватска, България, Словакия, Словения и Чехия.

За да предлага винаги разнообразни, качествени и достъпни продукти на клиентите си, VIVRE работи директно с производители, а доставките, маркетингът и клиентското обслужване се поемат изцяло от VIVRE. Моделът на онлайн платформата е комбинация от тематични продуктови кампании с продължителност от 3 до 7 дни, както и продуктов каталог с постоянна наличност.
За тематичните си кампании през есента и зимата на 2019 VIVRE търси български доставчици в категориите мебели, текстил и декорации за дома. При успешно проведени кампании и интерес към продуктите е възможно и включване в постоянния каталог на предлаганите стоки.

Ако имате желание да станете доставчик и да предлагате продуктите си на над 8 милиона уникални посетители на платформата (годишно), заповядайте на 16 юли в гр. София, Capital Fort, бул. Цариградско шосе 90, за да научите повече за изискванията и условията.

ПРОГРАМА
10:45 – 11:00 Регистрация § кафе
11:00 – 12:00 Презентация на VIVRE: бизнес модел, възможности за производителите, продуктови изисквания, очаквани обеми на продажби и т.н.
12:00 – 12:15 Пауза за обяд
12:15 – 16:30 Индивидуални срещи с представители на търговския отдел на VIVRE

Профилът на идеалния кандидат-доставчик на продукти за VIVRE е български производител с широко продуктово портфолио, цветови асортимент, налични на английски език продуктови характеристики, описания и инструкции за сглобяване (където е приложимо), както и продуктови снимки, отговарящи на изискванията на платформата (бял фон, висока резолюция с мин. 1024x860 пиксела и снимки отблизо). Повече и по-конкретни инструкции ще получите на място.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  • Събитието е напълно безплатно за участниците, но с цел организация на индивидуалните срещи е необходима предварителна РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.
  • Работният език на събитието, както и на платформата за доставчици на VIVRE, е английски.
  • За извличане на максимална полза от индивидуалните срещи Ви препоръчваме да носите със себе си продуктови каталози.
  • Презентация за VIVRE може да намерите ТУК.
Ако имате уточняващи въпроси или нужда от допълнителна информация, ще се радваме да Ви съдействаме като сме на разположение на info@brcci.eu или на телефон +359 82 507 606

 

Още по темата