bg | ro | en |

Новини назад

Споделено офис пространство в Букурещ

10.01.2022

Екипът на адвокатско дружество „Греку и партньори“ предлага услуга на компании, които не са базирани в Румъния, а имат нужда от временен офис в Букурещ. Освен професионална юридическа подкрепа те предлагат и споделено пространство в една от най-красивите части на Букурещ (район Primaverii).

Помещението разполага с 4 работни места, има необходимото офис оборудване и може да се използва за регистриране на юридическо седалище в Румъния. В наема (5 дни в месеца) са включени още секретарски услуги (кореспонденция, отпечатване на документи, отговаряне на телефони), достъп до красива тераса и до заседателните зали в сградата. Цената е 400 евро/месец.

„Греку и партньори“ са сред доверените ни партньори в Румъния, към които се обръщаме за съдействие по специфични казуси. В сайта на кантората екипът ѝ редовно споделя информация за актуални промени в законодателството, дава полезни съвети за регистрация на фирми, на хранителни добавки и др.

Ако търсите офис с добра локация в Букурещ и съседи, които са едновременно и отговорни, и професионалисти, можете да се свържете с нашия екип за допълнителна информация.


Още по темата