bg | ro | en |

Новини назад

Предстои Strategic Leadership Forum 2022

24.11.2022

Специална покана от „Медияпост Хит Мейл“ за ключово бизнес събитие на 6 декември – Strategic Leadership Forum 2022

Едва ли можете да участвате в друго събитие в България, събрало на едно място толкова много световно признати български експерти. Те ще споделят своите истории на успеха и ще коментират в дълбочина най-ключовите теми за 2022-2023 година.

STRATEGIC LEADERSHIP FORUM e сред най-вълнуващите, заредени със знание и провокиращи мисълта събития за бизнеса в страната. Най-актуалните теми за света, бизнеса и лидерството, анализирани от водещи учени, инвеститори, мениджъри и публицисти, гарнирани с критичния поглед към случващото се в България от рекламиста Радослав Бимбалов!

В компанията на лектори като Филип Ромбаут (Агрополихим), Красимир Костадинов (ScaleFocus), Кристофор Павлов (UniCredit Bulbank), Цън Цон (Тераленд Груп), доц. Милена Георгива (БАН), Пламена Ненкова (Главбoлгарстрой) и много други, ще се потопите в неповторимо събитие, което ще Ви даде уникална перспектива върху случващото се около нас. Ще можете да получите и ценни идеи за това как Вашата компания да се представи отлично през следващата турбулентна година.

Запазете датата 6 декември 2022 г. в календара си! STRATEGIC LEADERSHIP FORUM е традиционното годишно събитие, организирано от The Management Board®, във формат на целодневна конференция. „Медияпост Хит Мейл“ подкрепя форума от самото му създаване.

Ще участвате в обсъждането на най-актуалните въпроси и глобални процеси за изминаващата и предстоящата година, в горещи сфери като геополитика, наука, предприемачество, икономика, лидерство и др.

Ще се срещнете с хора като Вас – внимателно подбрана аудитория от предприемачи, инвеститори, собственици на компании, директори, управители и мениджъри на ръководни позиции, които всеки ден променят за добро бизнес средата в България.

Всичко това ще превърне STRATEGIC LEADERSHIP FORUM в най-добре инвестираното Ви време за 2022 г.!

Важно! Всички членове на Българо-румънска палата ползват специална отстъпка от цената на единичния билет, осигурена от „Медияпост Хит Мейл“.


Още по темата