bg | ro | en |

Новини назад

„Therma Village“ е част от Българо-румънска палата

17.11.2021

СПА И СПОРТЕН КОМПЛЕКС „ THERMA VILLAGE “ е разположен на българското Черноморие, в подножието на Добруджанското плато, до природния резерват „Балтата“.

Комплексът включва два петзвездни хотела, „ECO Therma” и „Therma Palace”, всеки с басейни с минерална и морска вода, и специална сграда за настаняване „Therma Camp&Pool” за спортисти и техните треньори.

Хотелите са оборудвани с ресторанти, предлагащи европейска и традиционна българска кухня, открити плувни басейни, СПА центрове, зали за тренировки, боулинг, зали за фитнес и йога, открит басейн с водни пързалки, барове, пицария, спортни площадки, стадион и тенис кортове, зони за отдих в парка, база за конна езда, модерни двуетажни вили, разположени на няколко метра от пясъчния оборудван плаж на комплекса.

Ледената пързалка „Black Sea Ice Arena“, разположена в комплекса „Therma Village“ разполага съвременни удобства като професионални съблекални. Тя е идеално място за провеждането на летни лагери по хокей на лед и фигурно пързаляне. Всяко лято “Black Sea Ice Arena” става домакин на международни турнири по хокей на лед, където се събират отбори от цял ​​свят.

Комплексът представлява пешеходна зона, а за хората с ограничена подвижност са на разположение електромобили за придвижване между плажа и хотелите.

„Therma Village“ е идеалното място за хората, които ценят и обичат красотата на природата, активния отдих и екологията.


Още по темата