bg | ro | en |

Събития назад

Трето издание на конференцията ESG&Friends

15.09.2023

На 27 февруари 2024 г. в София ще се проведе третото издание на конференцията ESG&Friends, организирано от медийната платформа esgnews.bg. Събитието все още се структурира, но е възможност за компаниите да го включат в графика си още сега.

Форумът ще има две части. В сутрешния панел ключов говорител ще бъде проф. Wayne Visser (в топ 10 най-влиятелни световни експерти по ESG), ще има презентация на партньорите на събитието, както и лекция от Indira Kartallozi (преподавател в Cambridge Institute for Sustainability Leadership) с фокус върху балканския регион.

Следобедният панел ще бъде под формата на workshop с проф. Висер, който ще изнесе лекция и ще раздаде конкретни задачи по различни теми, които участниците ще трябва да решат по групи.

Организаторите от esgnews.bg очакват аудиторията да бъде от C-level management, CSOs, представители на изпълнителната власт, НПО, експерти. Всички гости ще получат книгата на проф. Висер „Thriving: The Breakthrough Movement to Regenerate Nature, Society, and the Economy Hardcover“ и ще могат да вземат автограф от него.

За повече информация за форума и възможностите за участие, можете да се свържете с Николай Пенев.


Още по темата