bg | ro | en |

Нашите услуги

За да сме полезни на компаниите, членуващи в Българо-румънска палата, както и на всички икономически субекти, които се интересуват от пазарите на България и Румъния, ние предлагаме широк спектър от услуги и бизнес консултации, предоставяме разнообразна пазарна информация, идентифицираме и създаваме контакти с потенциални клиенти, партньори и дистрибутори.

От 20 години работим с румънски партньори. Споделеният опит, контактите и експертизата, които ще намерите при нас, със сигурност ще са ви полезни, ще ви спестят време и пари, а е възможно и да ви предпазят от грешки.   

Част от нашите услуги са напълно безплатни, а за други е дължима такса, изцяло съобразена с вложените за изпълнението ѝ ресурси. Повечето от услугите адаптираме напълно към потребностите и изискванията на клиентите ни, затова тяхната стойност не е фиксирана, а за всеки конкретен проект договаряме цени и съгласуваме срокове за изпълнение. Вижте цените на услугите, предоставяни от Българо-румънска палата. Компаниите, които членуват при нас, разполагат с пълното ни портфолио от услуги безплатно или на преференциални цени. Ако желаете да имате тази възможност и вие, можете да се запознаете с ползите и условията за членство тук.

Запознайте се с нашите най-популярни услуги:

В случай, че не сте намерили това, което търсите, имате нужда от повече информация или желаете да получите оферта за конкретна услуга, моля пишете ни ел. поща: info@brcci.eu.