bg | ro | en |

Събития назад

В Romexpo Букурещ предстои INDAGRA FOOD

01.07.2024

Международното изложение за храни INDAGRA FOOD ще се проведе между 30 октомври и 3 ноември 2024 г., в изложбения център Romexpo в Букурещ. Форумът ще бъде в зала B1, както и на откритите платформи около залата. INDAGRA FOOD представя най-новите тенденции в месната и хранително-вкусовата промишленост както на румънския, така и на международния пазар. Форумът е насочен към производители, дистрибутори и вносители на оборудване и технологии за месната промишленост, хлебарската и сладкарската индустрии, но също така е важен за преработвателите на плодове и зеленчуци, на риба и на мляко.

Паралелно с INDAGRA FOOD, ще се проведе INDAGRA - Международното изложение на продукти и оборудване в областта на земеделието, градинарството, лозарството и животновъдството. 

Като официален представител на ROMEXPO Българо-румънска търговска камара поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Целта е да улесним комуникацията с румънските организатори и да спестим на фирмите време и допълнителни разходи.

 


Още по темата