bg | ro | en |

Новини назад

Калин Фусу е новият генерален мениджър на Vivre

14.09.2021

Новият генерален мениджър на Vivre Deco от 1 октомври ще бъде Калин Фусу, съобщава изданието retail.ro  Той поема поста след като основателят на компанията Моника Кадоган подаде оставка, приета от Съвета на директорите.

В момента Калин Фусу е член на Съвета на директорите на Vivre Deco и основател на Neogen, румънско акционерно дружество, което се занимава със създаването, придобиването и управлението на иновативен технологичен бизнес, особено в онлайн сектора. Той започва кариерата си през 1995 г. като търговец на акции в NCH Capital, след което между 2000 и 2019 г. основава и ръководи BestJobs от позицията на изпълнителен директор. От февруари 2012 г. е съосновател на Vivre Deco.

„Основната цел на компанията остава същата - да се превърне в най-важния търговец на декорация и стоки за дома в региона. Възнамерявам да продължа да инвестирам в технологии, да измисляме висококачествени решения и по този начин да отговаряме на новите нужди и новия начин на живот, който се промени с пандемията.“, казва Калин Фусу.

Моника Кадоган остава акционер с 45% дял в капитала на Vivre Deco.


Още по темата