bg | ro | en |

Новини назад

„Акватек“ ООД се присъедини към Българо-румънска палата

10.07.2020

Приветстваме най-новия член на Българо-румънска палата – „АКВАТЕК“ ООД. Основаната през 1994 г. във Варна фирма е лидер в проектирането и изграждането на обществени и частни басейни, аквапаркове, СПА центрове.

Сред обектите на компанията са повече от 3000 басейна, от които 9 с олимпийски размери и 16 полуолимийски. „АКВАТЕК“ ООД е изградила и три  от най-големите аквапаркове в България. Фирмата има представителства във Варна, София, Пловдив, Бургас и Букурещ (Румъния) и работи в тясно сътрудничество със световно известни фирми.

АКВАТЕК е фирмата, която изгражда първия на Балканите танцуващ музикален фонтан. Водната атракция, която няма аналог в България се намира в Панагюрище и е създадена по технологията, по която работят „танцуващите” фонтани в Bellagio, Лас Вегас, и „пеещите” в Дубай и Барселона.         

Основните конкурентни предимства на компанията са високото качество и надеждността на реализираните от екипа съоръжения. Прилагането на съвременни материали и технологии, поддържането на висока степен на организация и стандарти на работа са средствата, чрез които „АКВАТЕК“ ООД изпълнява основната си цел – максимална удовлетвореност на клиентите си.

Опитът на компанията в проектирането и изграждането на спортни, обществени и фамилни басейни е най-сигурната гаранция, че крайният резултат ще надхвърли  очакванията на клиентите.

Повече за „АКВАТЕК“ ООД вижте в уебсайта, LinkedIn и Facebook. Голямото разнообразие на продукти и аксесоари за бaceйни и CΠA цeнтpове, предлагани от фирмата може да разгледате и закупите от онлайн магазина www.poolshop.bg


Още по темата