bg | ro | en |

Новини назад

Приветстваме фирма Биоспер ЕООД с "Добре дошли!"

01.10.2020

Фирма „Биоспер“ е производител и дистрибутор на козметика под бранда NOVA COSMETICS. Продуктите намаляват следите на времето върху кожата (стареенето) и я защитават от вредното влияние на заобикалящата ни среда (изкуствената светлина и замърсения въздух).

Анти-ейдж серия с допълнителна защита от изкуствена светлина, UV-лъчи и замърсен въздух – AVRORA - успокоява раздразнената кожа, хидратира, стяга и спомага за изравняването на тена.

Натуралните съставки в лифтинг серума - BLUE GUARD серума силно хидратират и стягат кожата на лицето, изглаждат фините и дълбоки бръчки, като предотвратяват появата на нови. Защитават от вредната синя светлина, излъчвана от телефони, телевизори, монитори, LED осветления и др. Серумът е особено подходящ за чувствителна и алергична към парфюми кожа.

Козметиката на „Биоспер“ е съвместна разработка с Българската академия на науките и не съдържа вредни изкуствени добавки, парабени, оцветители, химикали или генномодифицирани продукти, SLS, SLES и др.

Компанията е и официален дистрибутор на произвежданите в Академията над 220 продукта, предназначени за физиотерапии, уелнес, СПА и козметични центрове. В асортимента са включени козметични серии за масаж, мокри кърпи с луга и етерични масла, маски и ексфолиращи продукти за лице и тяло, бяла козметика, шампоани и душ гелове, анти-акне козметика, пасти за зъби и продукти за устна хигиена, ръчно произведени сапуни, антицелулитни и продукти за разширени вени.

Козметичните серии се произвеждат в иновационната база на Института по органична и неорганична химия към БАН, под ръководството на доц. д-р Стефка Тепавичарова. Научният потенциал и съвременното оборудване са гаранция за тяхното високо качество.

Като официален представител на Българската академия на науките, „Биоспер“ ООД предлага техните продукти, но може да организира среща с екипа учени и посещение на производствената база в гр. Бургас.


Още по темата