bg | ro | en |

Новини назад

Приветстваме Булмаркет ДМ ЕООД сред нашите фирми-членки!

29.05.2020

Компанията „БУЛМАРКЕТ ДМ“  е създадена през 1996 с основна дейност доставка, производство, съхранение и търговия на едро на енергийни продукти от минерален и неминерален произход. Като търговец на едро на горива, предприятието бързо се нарежда сред първите 10 водещи фирми в България. Развива се активно не само на местния пазар, но и в Румъния, Сърбия, Македония и страните от ЕС, като заема все по-значителен дял в националната икономика.

Днес в дружеството на групата „БУЛМАРКЕТ ДМ“ влизат множество дъщерни компании от България, Румъния и Австрия, които реализират различни бизнеси – търговия, складова дейност, транспорт на горива, доставка на компресиран и втечнен природен газ, дизелово гориво, бензин, битум и производство на биодизел. Компанията е единствената в България, която предлага фармацевтичен глицерин.

 „БУЛМАРКЕТ ДМ“ притежава четири собствени терминали за обработка на LPG,  намиращи се в България и Румъния, над 150 жп и автоцистерни, пристанище.

Благодарение на екипната работа и иновативни решения, оборотът на дружеството за 2019 година достигна над 2 милиарда лева. Това прави компанията абсолютен лидер в региона. За тези 24 години от своето създаване „БУЛМАРКЕТ ДМ“ се наложи не само като предпочитан и уважаван партньор,  но и като респектиращ конкурент.


Още по темата