bg | ro | en |

Новини назад

Добре дошли на "Химснаб Орбел" ООД

10.11.2020

„Химснаб Орбел“ ООД е сред най-новите членове на Българо-румънска палата. Дружеството е създадено през 1991 г. и е производител и търговец на различни видове сол, подправки за ястия и супи. „Химснаб Орбел“ ООД е лидер в качеството на произвежданите и продавани от фирмата: трапезна сол (99,7% минимално съдържание на натриев хлорид и 0.05 % влажност), нитритна сол (за месопреработвателната промишленост), сол с добавки (фолиева киселина, флуор, минерали), морска сол, морска сол на кристали, витална и профилактична сол (калиева сол с намалено съдържание на натриев хлорид), каменна сол за животни, сол на таблетки (за пречиствателни инсталации на вода и миялни машини), винен и ябълков оцет и подправки за ястия.

Производствената база на компанията се намира в град Лом в непосредствена близост до пристанището на р. Дунав. В рамките на производствената база фирмата разполага с митнически склад, големи складове за готова продукция и собствена химическа лаборатория за контрол на качеството. Химснаб Орбел ООД разполага и с транспортни средства, с които осъществява вътрешни и международни превози на своята продукция, както и внос, износ и реекспорт на стоки.

Продуктите на фирмата са с наложен и разпознаваем от потребителите бранд в цяла България. За това допринася фактът, че години наред Химснаб Орбел е основният доставчик на сол за Кауфланд. Друг успешен продукт е таблетирана сол от най-висок клас за пречиствателни и охладителни инсталации. Свидетелство за качеството му е фактът, че сред дългогодишните клиенти на компанията е друга голяма търговска верига - Лидл.

Фирмата има собствена търговска база и офис сграда в гр. София до гара Горна баня. Още подробности за продуктите, които „Химснаб Орбел“ ООД предлага, вижте тук.

 


Още по темата