bg  |  en  |  ro  | 

Новини от членовете назад

Добре дошли на Екзотика ЕООД като член в Българо-румънска палата!

05.06.2019

Фирма “Екзотика” ЕООД – гр. Бяла черква е създадена през 1990 г. Първооснова на дейността на фирмата се поставя с производството и реализацията на декоративни вечнозелени и опадливи храсти, иглолистни и широколистни дървета, в контейнери и на земя, рози, плодни храсти, овощни дървета. Фирмата разполага с школи декоративна растителност и оранжерии. Доставчик е и на продукти за грижа за градината на търговски вериги както в България, така и в чужбина.

Фирмата извършва озеленяване и поддръжка на паркове и градини на частни клиенти, на клиенти от черноморските курорти, общински обекти, както и на всеки, желаещ да преобрази своя зелен кът.

Като друга дейност е стопанисване на овощни насаждения - череша и вишна, чиито плодове биват използвани за последваща обработка и реализацията им на пазара. Фирмата разполага с производствено предприятие за преработката на плодове и зеленчуци.

 

Фирмата се стреми към постигане на положителни пазарни резултати, които пък са резултат от доволните клиенти, което е главната мисия на „Екзотика”.


Още по темата