bg | ro | en |

Новини назад

Приветстваме "Георгиев, Тодоров и Ко" в нашето семейство

06.10.2020

Основано през 1991 г., Адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и Ко.“ е една от първите правни кантори в България. Ключови сектори за кантората са недвижими имоти и устройство на територията, телекомуникации и медии, енергетика и природни ресурси, както и банково право и финанси. Водещи дейности са и процесуалното представителство, правото на Европейския съюз и конкурентното право. Eкипът е изградил корпоративна култура, фокусирана върху подход, ориентиран към взимане на решения и насочен към разбиране на бизнес нуждите на местни и международни клиенти. Изключителната комбинация от задълбочени познания на законодателството и отличната експертиза в съдебното и арбитражното производство дава на адвокатското дружество възможност да предоставя индивидуално правно обслужване и да избягва всякакви потенциални рискове за местните компании и чуждестранните инвеститори, което е едно от основните му предимства.

Значими клиенти от различни индустрии са Алфред С. Топфър Интернешънъл, AG Capital, Българска национална банка, Българска телекомуникационна компания, Сиела Норма, Европейската комисия, Национална асоциация на строителните предприемачи, Recordati S.p.A. и Roche България. Кантората е безспорно призната за своите компетентни професионалисти и отлична правна помощ в множество сектори от най-реномираните международни директории - Legal 500 и Chambers Europe. Адвокатското дружество е и екскулизвен представител за България за високо признатите глобални организации - Lawyers Associated Worldwide (LAW) и Vogel Global Competition Network.


Още по темата

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules/raphf.so' - /opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules/raphf.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/brccieu8/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/brccieu8/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error