bg | ro | en |

Новини назад

Запознайте се с Мобика ООД

21.10.2021

Мобика е българска компания, която предлага SMS, Viber и WhatsАpp бизнес съобщения с множество приложения – известия за куриерски пратки, съобщения за наближаващ падеж по банкови или застрахователни вноски, потвърждения за пароли, маркетинг съобщения и други. От екипа на Мобика твърдят, че в 90% от случаите бизнес съобщенията, изпращани през тяхната платформа, достигат и са прочетени от потребителите в рамките на 3 минути, 9% - след 3 минути и само 1% остават непрочетени! На българския и румънския пазар Мобика доставя бизнес съобщенията на най-добра цена, благодарение на договорите, които има с мобилните оператори. Сървърите на компанията са в собствен дейта център и това гарантира сигурността на информацията, както и бързото доставяне на съобщенията. Сред клиентите на Мобика са банка ДСК(OTP group), ProCredit банк, EasyCredit и др.

Специално за онлайн магазини, компанията предлага решения, с които те могат да повишат оборота си още в 30-дневния тестови период с гарантирана възвръщаемост на инвестицията. Използвайки изкуствен интелект, система позволява сегментиране на потребителите и пускане на кампании, забравена кошница, изоставено търсене, персонализирани продуктови препоръки и промоционални банери, персонализиране на оферти през имейл, SMS, web push и мобилни съобщения и много други. Системата може лесно да се интегрира към множество платформи за онлайн магазини.

Мобика предлага още дигитализация и автоматизация на търговския процес, чрез автоматични мейл и Linkedin съобщения, както и подобряване на визията на личен и корпоративен Linkedin профил. Членовете на Българо-румънската търговско-промишлена палата получават отстъпка от стандартната оферта, която фирмата предлага. Вижте пълната презентация на услугите на фирмата тук.


Още по темата