bg | ro | en |

Новини назад

Добре дошли на Оптим Проджект Мениджмънт като член в Българо-румънска палата!

05.06.2019

"Оптим Проджект Мениджмънт" e водеща компания за управление на строително-инвестиционни проекти, представена нa българския и румънския пазар.

Създадена през 2009 г. в Букурещ, Румъния, а през юни 2017 г. открива локален офис и в София, България.

"Оптим Проджект Мениджмънт" е международна консултантска компания за недвижими имоти, специализирана в сферата на професионални технически услуги, включващи управление на строително-инвестиционни проекти и разходи, управление на преустройства и довършителни работи за офиси, търговски и индустриални площи, мониторинг на инвестиционни проекти, кредиторски надзор и изготвяне на технически дю дилиджънс доклади.

Техните услуги са гъвкави и приспособими към специфичните индивидуални и уникални изисквания на клиентите им. Обхващат целия спектър на професионални услуги – от пълно представителство чрез професионален мениджър проекти за клиенти с ограничено (или не) локално присъствие в България до кратковременни обектови инспекции и мониторинг, както и експертни доклади за местни клиенти като банки и инвестиционни фондове за недвижими имоти, които се нуждаят от независим експертен доклад на конкретни проблеми и технически въпроси, свързани с техните проекти.

Портфолиото от реализирани проекти на "Оптим" е толкова разнообразно, колкото са и нашите клиенти. Имат значителен опит във всички големи сектори на пазара на недвижими имоти като търговски, офисен, жилищен, индустриален, логистичен и хотелиерски.

Успешно са реализирали над 80 сгради в 12 държави в Югоизточна Европа с обща разгъната застроена площ над 3,000,000 кв.м.


Още по темата