bg | ro | en |

Новини назад

Захарни Заводи Трейд вече е член на БРТПП

23.06.2021

„Захарни заводи“ гр. Горна Оряховица е най-големият и един от най-старите производители на захарни изделия в България. Отскоро фирмата е пълноправен член на Българо-румънска търговско-промишлена палата.

„Захарни заводи“ се гордеят с традициите, опита и постиженията си в производството на сладки продукти в над 9 категории – от традиционни изделия като локум, халва и лимонови резанки, до налагащите се на пазара сурови продукти без добавена захар. Фирмата е запазила във времето високо ниво на качество на изделията си, като прилага постоянен контрол и преминава регулярни процедури по сертификация в няколко направления.

А като единствената действаща рафинерия за захар в България, „Захарни заводи“ има и стратегическо предимство - в продуктите си фирмата използва само първокачествена собствена захар.

Във фабриките на „Захарни заводи“ модернизацията на технологичните процеси върви паралелно със съхранението и предаването на над 100-годишния опит и професионализъм, натрупан във времето. Опитните майстори предават знанието за изработката на традиционните изделия – локум, халва и лимонови резанки, на следващите поколения.

Компанията специализира и в производството на карамелажни бонбони, дъвчащи бонбони, млечни бонбони, желета и вафли. Марките, които стоят зад всяка една от тези категории са сред най-разпознаваемите и обичани на българския пазар. Популярността им нараства и сред партньорите на Захарни Заводи в Румъния, Русия, САЩ, Македония, Германия, Сърбия, Виетнам, Палестина и др.


Още по темата